Forside
Lejligheden
Ejendommen
Priser
Kalender
Cap D'ail og området
Golf
Aktiviteter og turistinfo
Klima
Transport
Lejebetingelser

Ejendommen

Lejlighedskomplekset er ideelt for bl.a. børnefamilier som kan nyde stor glæde af en stor swimmingpool, børnebassin, snackbar og bordtennis.

 

Swimmingpoolen er en oplevelse i sig selv. Den er bygget så man har fornemmelsen af, at den løber hele vejen ud i middelhavet.

Børnevenligt - Der er altid masser af børn i alle aldre, og børnebassinet er placeret, så man i ro og mag kan nyde solen og samtidigt holde et vågent øje med de små.

Liggestole og parasoller forefindes ved poolområdet.

Reception - Ved poolområdet findes en reception, hvor du kan finde oplysninger om både turistmål og endvidere få besvaret praktiske spørgsmål.

Trapper - Det skal anføres, at området ikke egner sig for gangbesværede, da der er en del trapper både i komplekset og i området generelt.

Parkering - Til lejligheden hører en parkeringsplads i den lukkede parkeringskælder. I praksis er der altid plads, men det er sjældent den samme plads man kan benytte hver gang.

Sikkerheden i komplekset er i top. Hele arealet er naturligt beskyttet grundet det ligger på en skrænt. Hele komplekset er indhegnet og adgang er kun mulig hvis man har den korrekte kode til den elektroniske port. Koden til porten vil du modtage sammen med nøglen inden din afrejse fra Danmark

Pia Iserhorst, Marielystvej 24, 2000 Khb. F

pi@lindeberg.dk